Si mund të ndihmojmë

Me Evente

Biznesi

Këtu është vetëm vendi për konferenca, seminare, takime strategjike dhe kështu me radhë. Sigurohuni që të punoni pa zhurmë, larg nga ngutja e biznesit të përditshëm.

DHOMA E KONFERENCAVE

Dhoma e gjërë e konferencave ndodhet në katin përdhesë të hotelit. E pajisur me teknologjinë më të fundit, kjo dhomë mbresëlënëse ofron veten në seminare, takime të të gjitha llojeve dhe video konferenca.

Më shumë
 • Sistem Video dhe Telekonferencë
 • Projektor dhe Monitor PC
 • Internet dhe wi-fi
 • Makinetë Kafe
 • Flip charts, pin boards, facilitator’s case
 • Ajër i Kondicionuar

 • Deri në 12 persona
 • Internet dhe wi-fi
 • Makinetë Kafe
 • Flip charts, pin boards, facilitator’s case
 • Ajër i Kondicionuar

MEETING ROOM

Are you planning a seminar lasting several days or a conference? Hotel is equipped with up-to-the minute presentation technology, the meeting room is suited to meetings, presentations and group activities.

READ MORE
Hotel Colosseo Tirana

Durres' St,Adem Jashari Square, Tirane